En tidning för oss gravida, mammor

10997

image image

Hallå torsdag!

En dag närmare helg, super skönt och jag håller såklart tummarna för en helg med bra väder.

Igår fick jag hem två paket på posten, det ena ser ni här ovan och det andra ska jag berätta om när jag testat innehållet och vet om jag kan rekommendera er eller inte.

Detta paket fick jag för att jag valt att prova på en prenumeration på tidningen ”mama”. Än så länge har jag bara fått ett nummer utav tidningen men jag tycker att den verkar helt okej. Jag prenumererar på Vi Föräldrar sedan tidigare men tycker att mama känns bättre! Så jag kan tipsa er att köpa ett prova på erbjudande, precis som jag gjort. Det är inte bindande och så får man dessutom fina presenter!

Jag prövade både body scruben och krämen i samband med min dusch igår och det kändes skönt mot kroppen, scruben verkar riktigt mjuk och återfuktande. Det luktade även ljuvligt, dock tycker jag inte att produkterna behöll lukten speciellt bra men jag ska pröva även idag så får vi se. Jag har sedan tidigare flera lotion ifrån The Body Shop hemma och jag älskar varenda en av dem.

Idag ska jag dessutom på en skön, avslappnande oljemassage vid tolv. Jag ser verkligen fram emot den för nu var det säkert en månad sedan sist! Jag älskar att ta hand om min kropp och hälsa, man mår så mycket bättre både psykiskt och fysiskt av att inte skarva för mycket och av att unna sig lite lyx i vardagen.

Om några månader kommer det ju förmodligen inte att finnas mycket egen tid till övers för då kommer den mesta tiden gå till den lille krabaten i min mage. Det ska bli så spännande och jag längtar!

/Sofia

(OBS! Detta inlägg är inte sponsrat, utan det är helt personliga omdömen och tips)