En fyll i bok om nio månaders väntan

3780

image image

Mitt onsdags nöje och morgonens frukost bestående av havregrynsgröt med granatäpple kärnor.

Jag har en bok jag alltid fyller i när jag är i mitten utav varje vecka, tänker att det kan vara roligt att se tillbaka på hur jag mådde och kände just då i graviditeten.

Jag har även tänkt låta er följa med i min bok, så jag kommer att upprepa detta varje onsdag från och med nu!

VECKA 22

Såhär känner jag mig: Relativt pigg med gott om energi, om än lite svullen och otymplig mot kvällen.

Det här tänker jag mycket på just nu: Hur det första mötet med lill-prinsen kommer att bli.

Sånt här oroar jag mig över: Att jag, i vissa positioner får som en håll liknande kramp under vänster revben. Aj!

Mina mest använda kläder just nu: Träningsbyxor för gravida, gravid jeans och tights/leggings.

BEBIS I VECKA TJUGOTVÅ

Vid den här tiden är bebisen i magen lika känslig för beröring som en ettåring och om man tex rör vid huvudet så flyttar den på det. Lungorna och lungblåsorna utvecklas också alltmer, men de är fyllda med vatten och det dröjer ytterligare några veckor innan de är färdigutvecklade.

Jag tycker att denna bok verkligen är någonting som alla gravida borde införskaffa, verkligen ett bra sätt att följa sin graviditet! Själv införskaffade jag min på Babyproffsen och jag tror jag betalade omkring 150kr för den, det är det värt!

 

• Nu ska jag svira om till träningskläder och köra ett pass på gymmet, dock blir det ett lite lättare pass idag då jag fortfarande har lite ont i min fot samt tå av någon anledning. Jag får helt enkelt köra överkroppen helt och hållet idag!

Jag fick även hem två paket på posten idag, jag tänkte visa er innehållet i dem under morgondagen.

På återseende.

/Sofia