En fyll i bok om nio månaders väntan

3611

image image

Hej söndag!

Hur mår ni? Själv är jag helt slut efter att ha krattat gräsmattan, dock är det inte klart på långa vägar. Jag har väll kommit halvvägs så än finns det mycket kvar att få upp.

Jag längtar till dess det är klart, till det att alla utemöbler är framplockade, poolen är fylld och uppvärmd! Självklart behöver vi också lite mer värme och sol innan det går att njuta till max men små starta kan man alltid göra.

Nu har jag precis lagt mig till rätta i soffan efter en somrig lunch bestående av sill och potatis. Det är ju så gott och sill är något jag fått lite halvt dille på sedan jag blev gravid så ingen är lyckligare än jag när det serveras!

Dags att uppdatera er kring hur vecka tjugotre var, idag går vi ju in i vecka tjugofyra och är alltså redan i månad sex!!

Tips. Här hittar du en bra fyll i bok på Adlibris.

VECKA 23

Såhär känner jag mig: Jag har känt mig ovanligt trött och utmattad men med mycket mer energi än vanligt dem stunder den infunnit sig.

Det här tänker jag mycket på just nu: Hur härligt det ska bli att få tillbaka min normala energi och så klart att det nu bara är fyra månader kvar tills jag får hålla vårt barn.

Sånt här oroar jag mig över: Att jag inte ska orka med saker jag vill göra och orkar normalt sett, men det är så det får bli i så fall.

Kläder jag saknar att ha på mig: Egentligen ingenting, jag kommer, om jag vill, fortfarande i alla mina kläder. Jag använder dock gravidbyxor av bekvämlighetsskäl då mina vanliga klämmer när jag sitter ner och gör mig mer kissnödig än nödvändigt.

Mat/Dryck jag saknar: Definitivt mögelost och andra ostar + rött vin.

BEBIS I VECKA 23

Fostret liknar nu en riktig liten nyfödd bebis. Den väger nu runt ett halvt kilo och är cirka 28cm lång, ungefär lika lång som en barbiedocka. Fostret kan förmodligen även känna vad som är upp och ner i denna vecka.

 

Berätta gärna hur ni mår, vore kul att veta. Min magbild vecka tjugofyra får ni imorgon.

/Sofia