Dop i sommarvädret

3219

image

I lördags så bjöds det på dop i det fina sommarvädret ?? Det var min kusins dotter Emelie som döptes och kusse kusin hade pyntat så fint och gulligt! Det bjöds på smörgåstårta och kaffe och tårta! Mums mums! Vi for till Uppsala och Danmarks kyrka och hade så mysigt med släkt och vänner! Varför träffas man så sällan med släkten alltså, får ta och styra upp det där!

image

Kusse blev superglad för doppresenten som vi jag köpt på barnbutiken på Götgatan här i Stockholm för några dagar sedan när min bästa kompis Åsa var på besök ??? Supernice butik med massor av fina saker!! Fick också höra att Emelie redan börjat leka med presenten ( även om den var tänkt att börja användas när hon blivit lite äldre) Det är ett gosedjur med magneter under ”tassarna” som håller fast den på en liten platta som man kan dra med sig ? Man kan även ha den som ”vanligt” gosedjur såklart ?? Fick rapport om att Emelies storebror Oscar också gillade att dra på presenten runt runt sin lillasyster när hon sitter i sin babysitter och hon skrattar hysteriskt! Underbart! ❤️ Men frågan är vad det är för djur? Giraff? Eller vad? Hihi

image

Jag och syrran lyckades köpa likadana dopkort….hon köpte sitt i Karlskoga och jag mitt i Stockholm… Men är man systrar så är man…. ?

imageDet blev en härlig dag i sommarens tecken! Men får ta vara på ljuset, solen och värmen så länge det varar! ?

Kvällen bjöd på kräftskiva med kompisar och ännu mera mat! Känns som det enda vi gjorde i lördags var att äta haha! Men gott var det, alltihopa! Nom nom!