Doktor Lisa

1887

Nu är det länge sedan jag uppdaterade mig här. Men jag kan numera titulera mig Dr. Lisa! Jag har disputerat! Jag klarade det! Trots sommarens hellvete klarade jag det! Jag är så otroligt stolt över mig själv! 4 timmar presentation och förhör om min forskning. Magen och påsen klarade sig galant hela dagen. Med näringsdryck i ena handen och ett glas bubbel i den andra firade jag sedan med hela familjen! Jag kan nu presentera mig som forskare, cancerforskare på riktigt!

Nu med det i ryggen kan jag koncentrera mig på resten av livet. Planen är att försöka bli gravida igen. Det går trögt, ja jag vet ju inte ens om det går efter alla operationer. Men skam den som ger sig!

Jag ser ut som mig själv igen! Underbart!!

Stor kram

DELA

Om bloggen Lisa Marie

Jag heter Lisa Marie och vi var, äntligen, gravid med mitt andra barn! Tyvär förlorade vi barnet i sviterna av en autoimmun sjukdom här nu den senaste månaden. Min blogg har hittills handlat om en månad på sjukhus med ulcerös kolit som ledde till missfall. Och operation av tjocktarmen och stomi. Detta kommer påverka om vi blir gravida igen. Tänkte beskriva vägen dit. Hur med hjälp av specialistmödravården blir vi gravida igen och vad händer sen? För gravida ska vi bli! I mitt liv finns min man och vår underbara, busiga och väldigt bestämda treåring. Jag har den autoimmuna sjukdomen ulcerös kolit, som jag blev diagnosticerad med 2003. Och det är den som är anledningen till att livet är som det är. I övrigt ska jag disputera inom molekylär medicin under hösten. Så allt är väldigt spännande!
Föregående artikelSjuk och gravid
Nästa artikelSka va med på förlossning!