Det börjar kännas lugnare

1522
Bej

På väg till nån liten by utanför Gävle för att kolla på bil. Tänkte passa på att skriva lite så länge.

Shit va jag boostade mig själv när jag hade min slappar kväll här om dagen. Har känts som att jag ställde tillbaka all trötthet. Fick verkligen nya krafter och känner mig inte alls lika trött längre.

Nu ska vi kolla på en bil för att ha sen när bäbis kommer. Jag har fått lite “ta det lugnt”-känslor kring allt runt bäbisen. Annars brukar jag va sån som vill få allt klart, helst långt i förväg, så att jag kan släppa det sen. Men nu känner jag både med bröllop och bäbisinköp att det kan pausas ett tag. Vi har ju redan massvis av barnkläder, då jag ägde butik tidigare. Så mamma o jag satt förra helgen och gick igenom de minsta storlekarna. Vi la undan typ 2-3 ikeasäckar med kläder.

Bröllopet är oxå ganska långt fram i planeringen. Vi börjar dock dra ner ordentligt på vilka som vi vill bjuda. Med anhöriga till våra nära o kära så var vi först uppe på ca 150 personer. Nu är vi nere runt 70-80 pers. Känns mer rimligt och nu får vi alla plats i lokalen vi hyrt för festen. Vi har köpt in lite saker till bröllopet och beställt tårtan som vi vill ha. Så nu är vi nära på alla sätt.

Skickar med en bild som visar planen för tårtan. Nu under hösten/vintern ska vi komma på vilka smaker vi ska ha i den bara. 🙂

DELA

Om bloggen Soffiproppan

Halloj, Sofie här. Ser med nyfikenhet på livet och på världen. Har passerat 30 sträcket och är snart närmare 40 än 30, så där mitt i livet brukar många säga. Strävar nu efter ett liv med så få begränsningar som möjligt. Uppskattar lite äventyr, men även relax på fritiden. För några år sedan träffade jag en kille som jag kände "han vill jag veta mer om" om. Våren 2015 flyttade vi till hus. Sen på skottdagen friade jag till min karl och fick det bästa svaret, "så klart att jag vill". Så nu planeras bröllop till sommaren 2017 och vi har nu bestämt oss för att bli en familj på riktigt. Nu väntar vi tvillingar. Var gärna med på vår resa om du vill.
Föregående artikelSF-mått
Nästa artikelSjuk och gravid