Den ena efter den andra…

1566
Bej

Så var det Gretas tur, nu när alla äntligen är friska och pigga. Vår söta lilla franska bulldog Gretas har blivit dålig igen. Jag känner mig så maktlös inför hennes allergier, svampangrepp och öroninflammationer. Jag tycker inte att jag gör annat än springer hos veterinären med henne. Hon är oftare hos läkaren än alla vi andra familjemedlemmar tillsammans. Min stackars lilla Gretchen.

Jag får akta mig så att min maktlöshet inte övergår i frustration som sipprar ut lite här och där. Det är tålamod och acceptans som gäller, annars brukar det vara min stackars make som står först i kö till en skvätt felriktad irritation.

Nej, fokus på möjligheter och fördelar. Behållningen är att jag har lärt mig så mycket på djurkliniken att jag, till Gretas stora fördel, snart är en fullfjädrad hundsköterska.

DELA

Om bloggen Karin Mindful

Jag heter Karin, är 44 år, gift med Niclas, trångbodd och gravid med mitt fjärde barn samt har två bonusbarn och en fransk bulldog. Min blogg kommer att handla om förhållningssätt till att vara mamma, kvinna och väninna i min stora härliga och spretiga stjärnfamilj. ”Allt kan man ta ifrån människan, utom en sak - den yttersta friheten att välja förhållningssätt till det som livet för med sig” /Viktor Frankl
Föregående artikelAkut spermiebrist i Sverige efter ny lag
Nästa artikelStress och kroppskännedom