Dags för behandling igen

3250

Då var det dags för behandling igen på sjukhuset. Var fjärde vecka får jag ligga inne och få droppbehandling med ett biologiskt preparat. Det låter kanske lite knasigt, men jag älskar det! Ungefär två timmar tar det och jag kan bara ligga där. Titta lite på Netflix eller bara sova. Lyx!

Nu hoppas jag bara att behandlingen börjar fungera. Jag har fortfarande skov i sjukdomen och det hålls under kontroll med kortison, har gått på det nu i sex månader och ser helt sjuk ut. Måste gå på så höga doser så jag har svält upp som en ballong i ansiktet och har gått upp 10 kg. Det är verkligen inte kul. Så fort jag börjar trappa ner dosen kommer sjukdomen tillbaka. Så alla fingrar hålls nu korsade för att jag ska bli bättre. Det är ju inte superbra att gå på kortison under graviditeten, men alternativet är värre. Det är större nytta med kortison än utan. Den underbara sköterskan som tar hand om mig där på sjukhuset sa till och med till mig att jag börjar se ut som en riktig kortisontant.. usch vad trist det är. Men jag tror att den där behandlingen kommer kicka in snart och fungera. Man får gå på den fram till sista trimestern av graviditeten, sen får vi se vad som händer. Ska boka tid med läkaren och diskutera olika alternativ. Ibland blir man friskare av att vara gravid, hoppas det händer nu!

rolig sjkukan

Ska tillbaka till jobbet nu! Kram!