Dags att börja om

2310

Ok! Nu är det nya tag som gäller! Har verkligen mått dåligt de senaste dagarna! Blä! Det har varit tufft att ta mig upp ur sängen. Jag har varit riktigt elak mot min man o inte varit nån kul mamma. Men idag känns livet lite ljusare. Jag vet inte vad som är annorlunda men det känns lättare… Har jobbat en hel del o det känns riktigt bra!! Har färgat håret illrött, ser inte klok ut men det är ok!! Tränar massor, och det är superskönt! Solen skiner ute!!! Jag trivs ganska bra! Nystart!!

Kontaktade vården för att få kontakt med en kurator. Det kändes rätt. Dock kontaktade jag fel enhet o hann ändra mig innan det blev rätt. Så ingen kurator o det känns bra. Tror inte det är för mig. Alla säger att jag borde prata om operation och missfall men jag vet inte vad jag ska säga.. Då måste man väl inte. Kan ju inte sitta och hitta på? Eller? Jag tror att jag kommer må bättre ändå.

Nä nu ska jag cykla en stund!!!

DELA

Om bloggen Lisa Marie

Jag heter Lisa Marie och vi var, äntligen, gravid med mitt andra barn! Tyvär förlorade vi barnet i sviterna av en autoimmun sjukdom här nu den senaste månaden. Min blogg har hittills handlat om en månad på sjukhus med ulcerös kolit som ledde till missfall. Och operation av tjocktarmen och stomi. Detta kommer påverka om vi blir gravida igen. Tänkte beskriva vägen dit. Hur med hjälp av specialistmödravården blir vi gravida igen och vad händer sen? För gravida ska vi bli! I mitt liv finns min man och vår underbara, busiga och väldigt bestämda treåring. Jag har den autoimmuna sjukdomen ulcerös kolit, som jag blev diagnosticerad med 2003. Och det är den som är anledningen till att livet är som det är. I övrigt ska jag disputera inom molekylär medicin under hösten. Så allt är väldigt spännande!
Föregående artikelGanska tufft läge
Nästa artikelRiktigt tjock nu