Dags att börja om

3927

Ok! Nu är det nya tag som gäller! Har verkligen mått dåligt de senaste dagarna! Blä! Det har varit tufft att ta mig upp ur sängen. Jag har varit riktigt elak mot min man o inte varit nån kul mamma. Men idag känns livet lite ljusare. Jag vet inte vad som är annorlunda men det känns lättare… Har jobbat en hel del o det känns riktigt bra!! Har färgat håret illrött, ser inte klok ut men det är ok!! Tränar massor, och det är superskönt! Solen skiner ute!!! Jag trivs ganska bra! Nystart!!

Kontaktade vården för att få kontakt med en kurator. Det kändes rätt. Dock kontaktade jag fel enhet o hann ändra mig innan det blev rätt. Så ingen kurator o det känns bra. Tror inte det är för mig. Alla säger att jag borde prata om operation och missfall men jag vet inte vad jag ska säga.. Då måste man väl inte. Kan ju inte sitta och hitta på? Eller? Jag tror att jag kommer må bättre ändå.

Nä nu ska jag cykla en stund!!!