Då var jag igång!

3159

 

Då var jag äntligen igång med min blogg! Det känns nytt, spännande och väldigt roligt! Att blogga är helt nytt för mig och jag har inte så mycket som följt någon blogg och kände endast till ungefär vad det var. Tankarna har varit många. Vilket är mitt syfte med att ha en blogg? Vem ska läsa den? Varför skulle någon vara intresserad av att läsa det jag skriver?

Mitt personliga syfte med bloggen är att ha en form av dagbok av mitt liv, min vardag som mamma med allt vad det innebär. Kaosartade dagar fyllda av stress, trots, oenighet, men framför allt det vi faktiskt är bäst på, att ta vara på nuet, att njuta och att mysa av att vara tillsammans, precis som namnet på bloggen påvisar. Just nu i början kommer jag att skriva mycket om att vara gravid eftersom jag i skrivande stund går in i v.13 och tycker det är väldigt märkvärdigt och härligt!

Min förhoppning med bloggen är att jag kanske någonstans, någon gång under resans gång, kan bidra med något för någon. Kanske några kloka ord på vägen, kanske inbringa hopp över någonting, kanske något så enkelt som ett trevligt pysseltips eller varför inte recept på någon exceptionellt god paj eller kaka som lyxar till vardagen. Jag kanske till och med lyckas med att gå på djupet hos någon. Eller kanske förmedlar en trygghet i form av ett enkelt igenkännande i livets goda eller dystra stunder.

Nu ska jag ta vara på denna söndag genom att köra och shoppa lite mammakläder. Jag ska göra mitt yttersta för att det inte ska slinka ned något urgulligt babyplagg också – det får vänta lite.