Chillar på sjukhuset

3353

Dag två på sjukhuset. Det är så skönt att vara här! All personal är så underbara! Vilket gäng de har här på Gastro i Uppsala. De skrattar och är glada, supergulliga och trevliga. Dom har stenkoll på graviditeten och jag kan känna mig lugn.

Jag mår sådär, fortfarande helt slut. Vill bara sova, sova, sova och kan inte tänka mig att vara någon annanstans. Aptiten är fortfarande som bortblåst. Det är verkligen en konstig känsla. Jag är ju alltid hungrig, alltid sugen på mat. Men dom säger att det ska bli bättre när kortisonen kickar in.

Kirurger är nu inkopplade, om det inte lägger sig måste man kanske operera. Det vet jag inte hur det funkar med en graviditet. Men den bron får vi ta om vi kommer till det…

Längtar till klockan tre! Då kommer min lilla tjej och hälsar på. Hon tycker det är superspännande med alla läkare!