Beräknad förlossning

3708

? Idag är dagen. Den där dagen som man väntat på sen i april. Och snart är dagen slut och ingen bäbis ville titta ut denna dagen heller. 40+0. Sen har jag gått över tiden. Fast hellre över tiden än för tidigt (fast hade inte klagat om det hade varit en, två kanske fem dagar tidigt..). Nu går dagarna åt att bara vänta och ingen ork eller motivation att hitta på nått ?

Har förresten en 4-åring med vattkoppor här hemma ? Å plugg som ska redovisas muntligt nästa vecka. Så lite har jag distrahera mig med? Nästa gång jag skriver här är förhoppningsvis efter förlossningen ?

DELA

Om bloggen Frågetecken

Hej på er! Annica heter jag och bor tillsammans med min man och vår fantastiska 4-åriga dotter på landet strax utanför Göteborg. Här bor vi i frid och fröjd med sjöar, skog och våra djur runt omkring oss men, ja, det finns ett stort men. Vår 4-åring är inte vår enda dotter utan jag är även änglamamma till Eveleen. Kortfattat föddes hon 10 veckor för tidigt och kämpade från start mot en genetisk sjukdom tills hon gick bort 5.5 månader gammal hösten 2015. Vi väntar nu vårt tredje barn i januari 2017. Denna blogg handlar om mina olika erfarenheter och hur vardagen formats därefter.
Föregående artikelÖppningsskedet del 3 – övergångsfasen
Nästa artikelTvestjärtar