Bättre sent än aldrig

3915

image

Ja vad säger ni, bättre sent än aldrig va?! Det har varit tyst här inne i ett par dagar och ingen update kring min gravidbok kom i onsdags. Jag har helt enkelt inte orkat, jag har nämligen haft lite utav en gravidtrötthet i några dagar även jag och mina gympass har varit tunga att få något flow i men jag har åtminstone inte legat på soffan!

Jag brukar ju ha mycket energi och har mått bra under hela graviditeten förutom lite extrem trötthet då och då så jag ska inte klaga.

Idag är min vanliga energi tillbaka och jag har storstädat här hemma så nu är huset skinande rent!

Istället är det dags att ta tag i trädgården nu, men först en sväng till stan då jag behöver inhandla en ny kratta.

Update kring gravidboken kommer lite försenat eventuellt under kvällen men annars tillsammans med en magbild imorgon, redan vecka tjugofyra då ju. Alltså har ett helt halvår snart gått, otroligt!

/Sofia