Att välja skötväska

5063

Processed with MOLDIV

Ja, det här med att välja skötväska är då inte lätt. Vad har ni, är ni nöjda?

Jag har hela tiden varit insnöad på att jag ska välja en ifrån Gucci, jag tycker att dem är fina, stilrena och passar bra att bära på axeln även vid ett besök på stan exempelvis.

Dock gäller det ju att hitta en som även passar vagnen vi köpt så helst skulle jag ta med vagnen upp till Stockholm, kila in i butiken och se hur färgkombinationerna fungerar ihop. Tyvärr kan jag ju inte åka upp med en vagn utan bebis till Stockholm, det är ju super konstigt.

Så nu är jag inne på att köpa en billigare variant, den som hör vagnen till ligger på cirka tusen lappen och när bebis väl är här får vi ta med både honom och vagnen upp till Stockholm för lite skötväske shopping. Låter som en bra plan va? Vi får se..

På tal om vagn förresten så ska jag visa er vilken vi valt framöver, vi är verkligen jätte nöjda!

Nu är det dags att svira om till gymkläder och köra ett svettigt pass.

/Sofia