Är det normalt med vattniga flytningar efter förlossningen?

9055
efter förlossningen

Är det normalt med vattniga flytningar efter förlossningen?

Fick barn för två månader sedan ( andra barnet ) Under graviditeten hade jag ont i vänsterfoten under hålfoten. Nu har jag fortfarande ont där trots att jag nästan gått ner alla mina kilon, vad finns att göra ? Jag tror att jag snedbelastade min fot under graviditeten. En annan sak jag undrar är om det är normalt med vattniga flytningar när avslaget slutat.

Svårt att svara på problemet med din fot och det behöver ju inte ha något med din graviditet att göra. Det finns något som heter hälsporre, det liknar din beskrivning. Jag tycker att du skall kontakt din primärvård och en doktor får titta på dig. Bedöma om ortopedremiss behövs eller hjälp av sjukgymnast för träningsprogram. Angående dina flytningar: Om de ej luktar illa eller ger klåda så verkar det helt normalt.
Barnmorskan Therese