Äntligen, semester!

2187

Efter ytterligare en vecka på sjukhuset vilket grumlade våra semesterplaner fick jag komma hem med ett drän som var tvungen att sitta nästan ytterligare en vecka. Vi hade hyrt en husbil hela veckan och skulle till Astrid Lingrens värld och sen Öland. Trist! Men tack vare att folk är så snälla så fick vi hyra halva veckan så vi kommer till Pippi iallafall. Ska bli skönt att komma bort! Och lilltjejen behöver något riktigt kul efter denna hellvetesvår.

Jag börjar känna mig piggare och kan äntligen börja leka lite mer med tjejen. Har haft så sjukt dåligt samvete för henne, jag har varit borta så mycket. När jag är hemma har jag mest legat. Ser fram emot att kunna leka o cykla med henne igen!

 

DELA

Om bloggen Lisa Marie

Jag heter Lisa Marie och vi var, äntligen, gravid med mitt andra barn! Tyvär förlorade vi barnet i sviterna av en autoimmun sjukdom här nu den senaste månaden. Min blogg har hittills handlat om en månad på sjukhus med ulcerös kolit som ledde till missfall. Och operation av tjocktarmen och stomi. Detta kommer påverka om vi blir gravida igen. Tänkte beskriva vägen dit. Hur med hjälp av specialistmödravården blir vi gravida igen och vad händer sen? För gravida ska vi bli! I mitt liv finns min man och vår underbara, busiga och väldigt bestämda treåring. Jag har den autoimmuna sjukdomen ulcerös kolit, som jag blev diagnosticerad med 2003. Och det är den som är anledningen till att livet är som det är. I övrigt ska jag disputera inom molekylär medicin under hösten. Så allt är väldigt spännande!
Föregående artikelMin mage- min stolthet ?
Nästa artikelAstrid Lindgrens värld