Älskar att ta bilder ?

2567

Att jag älskar att ta bilder är ingen hemlighet,varken för mig eller för de som känner mig på riktigt.

Mina döttrar känner helt klart till det, då just de är mina favorit motiv.

Jag har alltid ” luren ” nära till hands då jag inte vill missa chansen att fånga varje ögonblick.

Bilder på just barn älskar jag att se på, både mina egna bilder och andras.

Bjuder därför på ett litet urval som jag har tagit på min dotter Amanda.

Hon är född 2009 ?

DELA

Om bloggen Gränslös kärlek

Jag har 7 barn, varav 2 vuxna söner och 5 mycket yngre döttrar.Har precis avslutat ett 10 årigt förhållande och det innebär självklart en stor förändring. Min blogg handlar om min situation idag och hur jag ska hitta tillbaka till mig själv, så att jag kan vara en sådan bra mamma som möjligt.
Föregående artikelHelgen ❤️?
Nästa artikelMin mage- min stolthet ?