Alla dagar kan inte vara bra dagar

3550

image image image

Idag har jag inte haft min bästa dag, men alla dagar kan ju inte vara bra. Eller hur?

Som tur är började den så dåligt den kunde och av den anledningen så har dagen åtminstone blivit bättre nu!

Det började med att jag försov mig, vaknade till stora snö flingor och fick stressa halvt ihjäl mig för att inte komma för sent till jobbet. Jag klarade mig med en hårsmån och kom i princip på sekunden, puuh!

Jag tycker verkligen inte om att komma för sent till saker och även om jag är en otrolig tidsoptimist så brukar jag faktiskt komma i tid.

Självklart har dagen även bjudit på positiviteter, exempelvis förberedde jag en god chia pudding i lagom stor portion, smaksatt med färska bär och kokosflingor redan igår kväll. Denna hade jag med mig som frukost till jobbet, mums.

Ett bra tips är verkligen att inhandla sånna här små söta glasburkar med lock, dem är i helt perfekt storlek och så smidiga att ta med till exempelvis jobbet. Jag minns inte säkert vart jag köpte mina, kan ha varit på öob eller ica men dem finns nog lite varstans.

Två andra positiva saker är att dagens gympass gick över förväntan trots mina ömma höfter och min onda fot och inte att förglömma, nu strålar solen på en klarblå himmel. Alltså inga snöflingor kvar så långt ögat når. Jag antar att vädret, imorse, enbart kände för ett oerhört dåligt första april skämt!

Har ni råkat ut för några april skämt dagen till ära?

 

Nä, nu hoppas jag att dagen fortsätter att förbättra sig och att vi alla får en fin april helg med mycket sol!

/Sofia