Akutoperation-ingen mer tarm

2567

Kom hem i fredags åkte in akut tisdag med sprucken tarm. De tog hela tarmen. Nu har jag stomi – det ska inte vara ett problem att bli gravid då! Säger de här. Men shit vad sjuk jag blev!

Nu återhämtning på sjukhuset en – två veckor. Ska berätta vad som hände sen stänger vi det kapitlet och tar redan mot att bli gravid med stomi. Fast i nästa nummer!

Puss

DELA

Om bloggen Lisa Marie

Jag heter Lisa Marie och vi var, äntligen, gravid med mitt andra barn! Tyvär förlorade vi barnet i sviterna av en autoimmun sjukdom här nu den senaste månaden. Min blogg har hittills handlat om en månad på sjukhus med ulcerös kolit som ledde till missfall. Och operation av tjocktarmen och stomi. Detta kommer påverka om vi blir gravida igen. Tänkte beskriva vägen dit. Hur med hjälp av specialistmödravården blir vi gravida igen och vad händer sen? För gravida ska vi bli! I mitt liv finns min man och vår underbara, busiga och väldigt bestämda treåring. Jag har den autoimmuna sjukdomen ulcerös kolit, som jag blev diagnosticerad med 2003. Och det är den som är anledningen till att livet är som det är. I övrigt ska jag disputera inom molekylär medicin under hösten. Så allt är väldigt spännande!
Föregående artikelVi söker bloggare!
Nästa artikelSitta på händerna…