5 aktiviteter med barnvagnen att starta 2021 med!

-- Sponsrat inlägg av Cybex --

3203
Cybex natur

2020 har varit ett år där många småbarnsföräldrar tillbringat ännu mer tid ute i naturen. CYBEX är ett varumärke som fokuserar på barnvagnar och bilbarnstolar – allt med stil och design i fokus. Som en hyllning till naturens skönhet har man nu tagit fram designkollektionen Jewels of Nature. Kollektionen släpps till årsskiftet och innefattar så väl barnvagn, som bilbarnstol och babybärare. I samband med detta delar man nu med sig av 5 härliga sätt som du kan inleda det nya året på utomhus med ditt barn.

Att komma iväg kan ibland kännas som ett projekt i sig men det är de enkla sakerna som ofta är de bästa och tiden tillsammans gör det hela värt. Packa barnvagnen med skötväska och mellanmål och ge dig ut på ett äventyr med din älskling!

  1. Ta en promenad i skogen

Efter en intensiv och lång period i Coronas tecken där vi spenderat stor del av vår tid inomhus är det dags att ta sig ut, njuta av solljuset och dagar som blir både ljusare och längre. Med en vagn som klarar alla väderförhållanden, snö som regn som sol, är ni redo för en härlig långpromenad. Finns inget som söver ditt barn så bra som det!

  1. Upptäck en ny lekpark tillsammans

Barn kräver inte mycket och ibland räcker det med en ny lekpark för att en helt ny värld ska öppna sig. Låt ditt barn ta sin tid på sig att upptäcka den nya rutschkanan, gungorna och sandlådan. Skönt även för dig att byta miljö då och då.

  1. Tid för dig själv

Egentid får en helt ny innebörd efter barn och man lär sig uppskatta de små sakerna som gör vardagen enklare. En termosmugg och  mugghållare är ett måste på en föräldraledighet och med en ljudbok eller podd i öronen kan du njuta av ditt kaffe i solen medan ditt barn sover gott i vagnen.

  1. Utomhusträning

Det är lätt att glömma bort sig själv när man får barn och men är det någon gång det är viktigt med träning så är det när man fått barn. Man lyfter, bär och kör vagn så gott som dygnet runt och risken är stor för drabbas av besvär. Så använd vagnen som motstånd, sätt på terränghjulen och ge dig ut och jobba upp pulsen.

  1. Möt upp en vän med barn

Bädda ner din älskling i en varm och mysig åkpåse och ta en härlig och krispig parkpromenad tillsammans med en vän. Med barnen vända mot er får ni en härlig kontakt med varandra alla fyra.

Barnvagnen och tillbehören kan du läsa mer om på Cybex webbsida.