30+0 en magisk gräns

3562

När jag var lika långt gången som jag är idag och ungefär exakt vid denna tiden (runt 21) låg jag nedsövd på Östra kvinnoklinik och de plockade ut vår lilla Eveleen. 30+0. Under denna graviditet har jag haft de siffrorna som något slags mål och om inget händer de närmsta 2 timmarna lär jag klara det målet 😀 Nästa mål är att ta sig förbi jul och nyår.. 😉

Idag fick jag äntligen försäkringskassans beslut på min havandeskapspenning jag sökt från slutet av november! Jag ska skicka tillbaka en blankett de bifogat. eller skulle ha bifogat. Nu har de jäklarna glömt att skicka med blanketten jag skulle skicka tillbaka ? Så nu tar det ytterligare tid. Försäkringskassan ni har trevlig personal men i övrigt suger ni. Ursäkta mitt språk men ni gör det.

I  övrigt är det som det förmodligen ska vara ? Halsbränna, mör i kroppen, foglossning speciellt ljumskar och höfter, sammandragningar, en vild sparkande unge, ömma organ pga den sparkande ungen, problem att sova och kramp i ben o mage  ???

Jag med Bautamagen i vecka 30 (29+0)
Jag med Bautamagen i vecka 30 (29+0)

10 år sen jag träffade Kim har hunnits med också ?❤ traditionella fina rosor fick jag – de röda för varje år vi varit tillsammans och de rosa för varje barn ?