1685

Oj Oj Oj! Får man säga att man älskar sitt jobb?? Det får man va? För det gör jag! ?

image


Hela måndag dag, kväll, natt!!! Till tisdag dag och eftermiddag spenderade jag på Edge! Det var planering på högsta nivå inför terminstart och flitens lampa brann! Samtidigt som jag svettades som en gnu bakom datorn med musikmixande, koreograferande och mailsvarande dansades det för fullt på vårt tävlingsläger i Disco! ?

Haha stackars kids! Efter ett helt sommarlov körde de stenhårt! 5 timmar på måndagen och 3,5 timme idag! Svettas rann men humören på topp! I love it! ❤️ Jag blev såååå sugen på att vara med i danssalen! Dans är medicin för själen ❤️ Meeeeeeen med den här magen tar man inte många danssteg….. ? inte galendisco i alla fall! Efter all dans igår bäddades det iordning i danssalen, godis och snacks plockades fram och det snicksnackades och fnissades en bra bit över midnatt. Tillslut sa tant Åsa tack och godnatt för sig och kravlade sig ner på en luftmadrass! ? Sov oväntat nog som en kung och vakande utvilad och redo för en ny dag!

Tisagen fortsatte som sagt i läger och vid 13 tiden var det slut…. För en stund! Klockan 14 var det dags för rep med massa nya elever inför uppvisningen på stan kommande dagar ? Uppsala se upp! Vi kommer ta över gatorna de närmsta dagarna!

Som sagt…. Jag älskar mitt jobb! ❤️

DELA

Om bloggen Cirkus Ingelög

Hej och välkommen till Cirkus Ingelög! Bloggen där du kommer kunna följa mig (Åsa 35 år) och min lite galna men härliga tillvaro i dansens, träningens, familjens och tokighetens tecken. Jag är en pigg och energifylld prick som älskar att bjuda på mig själv och inspirera andra. Jag har 2 företag, ett friskvårdsföretag, Piggelin samt dansskolan Edge Dance Studios i Uppsala tillsammans med min kollega Freddie (där jag spenderar mina flesta timmar dansandes tillsammans med härliga kids och ungdomar) Jag bor i Stockholm tillsammans med min likasinnade tokiga sambo Robin och vi väntar vårt första barn som går under arbetsnamnet "Pussel". Mina dagar fyller jag med dans, musik, träning, vänner, företagande, inredning och från och med snart även barnprylar, blöjor, sömnlösa nätter och allt annat som hör nyfödda barn till. Ja det blir en salig blandning av livets innehåll. Jag hoppas du kikar in och följer med oss var än Cirkus Ingelög landar.
Föregående artikelLördagshäng
Nästa artikel1 månad kvar!!!