1 vecka kvar!!

3426

Nu är det en vecka kvar till ”Pussel” ska titta ut!! Helt galet men så spännande! Jag mår fortfarande toppen men börjar få känningar i magen nu med ”molande värk” a la mensvärk så nu är det snart dags…. Hjärtat sitter i halsgropen, tankarna snurrar och hjärnan börjar fundera på hur det här ska gå egentligen ? Skitnervös är jag!!

Tur jag har peppande vänner och en grym sambo vid min sida när de läskiga tankarna kommer smygandes….. ❤️ Jag trodde inte jag skulle vara så här nervig men nu när det kan vara några futtiga timmar kvar bara så spelar hjärnan mig ett spratt….jag får fokusera och tänka positiva tankar!

Sen sist så har jag startat upp dansskolan, varit på plats i 2 veckor men nu är jag hemma och laddar! Vilar, tar promenader och eeeeeh vilar…. ? Har tränat lite på gymmet och hunnit med att fixa lite här hemma!

Jag har ju knappt haft några känningar av min graviditet ( vilket jag är så glad för och det känns så lyxigt) men nu sista veckan har jag sovit dåligt o fått världens knasigaste symtom haha! Mina händer stelnar till på nätterna och mitt högra ringfinger ( bara mitt högra) ”fastnar” när jag ska räta ut det. Det liksom hoppar till ? Så sjukt! Någon som haft lika?? ?

Nu ska jag fylla på min ”förlossningsväska” med lite sköna mjukiskläder och en skjorta! Det ska va lätt att öppna så ”Pussel” lätt kan komma nära och få känna hud mot hud. Robin har även han en skjorta nedpackad så om ”Pussel” vill ligga nära intill honom också på sjukhuset så slipper han strippa helt ?

Tjo ❤️