1 vecka kvar!!

2264

Nu är det en vecka kvar till “Pussel” ska titta ut!! Helt galet men så spännande! Jag mår fortfarande toppen men börjar få känningar i magen nu med “molande värk” a la mensvärk så nu är det snart dags…. Hjärtat sitter i halsgropen, tankarna snurrar och hjärnan börjar fundera på hur det här ska gå egentligen ? Skitnervös är jag!!

Tur jag har peppande vänner och en grym sambo vid min sida när de läskiga tankarna kommer smygandes….. ❤️ Jag trodde inte jag skulle vara så här nervig men nu när det kan vara några futtiga timmar kvar bara så spelar hjärnan mig ett spratt….jag får fokusera och tänka positiva tankar!

Sen sist så har jag startat upp dansskolan, varit på plats i 2 veckor men nu är jag hemma och laddar! Vilar, tar promenader och eeeeeh vilar…. ? Har tränat lite på gymmet och hunnit med att fixa lite här hemma!

Jag har ju knappt haft några känningar av min graviditet ( vilket jag är så glad för och det känns så lyxigt) men nu sista veckan har jag sovit dåligt o fått världens knasigaste symtom haha! Mina händer stelnar till på nätterna och mitt högra ringfinger ( bara mitt högra) “fastnar” när jag ska räta ut det. Det liksom hoppar till ? Så sjukt! Någon som haft lika?? ?

Nu ska jag fylla på min “förlossningsväska” med lite sköna mjukiskläder och en skjorta! Det ska va lätt att öppna så “Pussel” lätt kan komma nära och få känna hud mot hud. Robin har även han en skjorta nedpackad så om “Pussel” vill ligga nära intill honom också på sjukhuset så slipper han strippa helt ?

Tjo ❤️

DELA

Om bloggen Cirkus Ingelög

Hej och välkommen till Cirkus Ingelög! Bloggen där du kommer kunna följa mig (Åsa 35 år) och min lite galna men härliga tillvaro i dansens, träningens, familjens och tokighetens tecken. Jag är en pigg och energifylld prick som älskar att bjuda på mig själv och inspirera andra. Jag har 2 företag, ett friskvårdsföretag, Piggelin samt dansskolan Edge Dance Studios i Uppsala tillsammans med min kollega Freddie (där jag spenderar mina flesta timmar dansandes tillsammans med härliga kids och ungdomar) Jag bor i Stockholm tillsammans med min likasinnade tokiga sambo Robin och vi väntar vårt första barn som går under arbetsnamnet "Pussel". Mina dagar fyller jag med dans, musik, träning, vänner, företagande, inredning och från och med snart även barnprylar, blöjor, sömnlösa nätter och allt annat som hör nyfödda barn till. Ja det blir en salig blandning av livets innehåll. Jag hoppas du kikar in och följer med oss var än Cirkus Ingelög landar.
Föregående artikelVi rymde till Grekland!
Nästa artikelNågonting händer