1 månad kvar!!!

3629

Idag är det exakt en månad kvar tills lille Pussel beräknas titta ut!! Tiden har gått så fort…. Hjälp! ? Snart är vi tre här i familjen…. Det ska bli så kul, läskigt, spännande, nervöst och massa andra känslor som stormar runt i huvudet!! Men framför allt underbart! ❤️

Idag har jag jobbat hemifrån. Fixat med musik, tävlingsmail, planerat uppvisningar mm. Hann träna en sväng på gymmet också! ???

Igår skulle vi ha dansat på stora torget i Uppsala men precis den dagen man behöver det fina sommarvädret som vi haft HELA sommaren så icke! Spöregn och storm bjöds det på…. Så ingen dans men vi tog en sväng på stan med vår maskot Elli elefant och spred lite dansglädje och delade ut kramar till barnen ?

image
Vi får hoppas på bättre väder imorgon och på lördag för då är det dags igen!

Kvällenbjöd på lite bloggevent på dansskolan och bloggarna fick testa lite dans med grymma Erica. Glada miner och svettiga deltagare! Nöjda var de också, både för härlig danslektion och för goodiebags!

image

På väg hem i bilen var jag helt slut ? Man är ju inte lika med i matchen längre om man säger så ? Det blev till att skråla till medryckande gammal musik i bilen hela vägen hem till Stockholm. Såg nog inte riktigt frisk ut men det bjuder jag på! ???