1 månad kvar!!!

2158
Bej

Idag är det exakt en månad kvar tills lille Pussel beräknas titta ut!! Tiden har gått så fort…. Hjälp! ? Snart är vi tre här i familjen…. Det ska bli så kul, läskigt, spännande, nervöst och massa andra känslor som stormar runt i huvudet!! Men framför allt underbart! ❤️

Idag har jag jobbat hemifrån. Fixat med musik, tävlingsmail, planerat uppvisningar mm. Hann träna en sväng på gymmet också! ???

Igår skulle vi ha dansat på stora torget i Uppsala men precis den dagen man behöver det fina sommarvädret som vi haft HELA sommaren så icke! Spöregn och storm bjöds det på…. Så ingen dans men vi tog en sväng på stan med vår maskot Elli elefant och spred lite dansglädje och delade ut kramar till barnen ?

image
Vi får hoppas på bättre väder imorgon och på lördag för då är det dags igen!

Kvällenbjöd på lite bloggevent på dansskolan och bloggarna fick testa lite dans med grymma Erica. Glada miner och svettiga deltagare! Nöjda var de också, både för härlig danslektion och för goodiebags!

image

På väg hem i bilen var jag helt slut ? Man är ju inte lika med i matchen längre om man säger så ? Det blev till att skråla till medryckande gammal musik i bilen hela vägen hem till Stockholm. Såg nog inte riktigt frisk ut men det bjuder jag på! ???

DELA

Om bloggen Cirkus Ingelög

Hej och välkommen till Cirkus Ingelög! Bloggen där du kommer kunna följa mig (Åsa 35 år) och min lite galna men härliga tillvaro i dansens, träningens, familjens och tokighetens tecken. Jag är en pigg och energifylld prick som älskar att bjuda på mig själv och inspirera andra. Jag har 2 företag, ett friskvårdsföretag, Piggelin samt dansskolan Edge Dance Studios i Uppsala tillsammans med min kollega Freddie (där jag spenderar mina flesta timmar dansandes tillsammans med härliga kids och ungdomar) Jag bor i Stockholm tillsammans med min likasinnade tokiga sambo Robin och vi väntar vårt första barn som går under arbetsnamnet "Pussel". Mina dagar fyller jag med dans, musik, träning, vänner, företagande, inredning och från och med snart även barnprylar, blöjor, sömnlösa nätter och allt annat som hör nyfödda barn till. Ja det blir en salig blandning av livets innehåll. Jag hoppas du kikar in och följer med oss var än Cirkus Ingelög landar.
Föregående artikel
Nästa artikelGalenpanna!