kategorier
  Sök på Gravid.se
 
 
 
Ultraljudsbarnmorskorna
Ultraljud av fem barnmorskor med specialistkompetens i ultraljud centralt belägen i Liljeholmen Stockholm. Vi utför tidig bestämning av graviditetslängt, Nupp-undersökning (KUB-undersökning), men även andra ultraljudsundersökningar såsom rutinultraljud inklusive kontroll av fostrets anatomi och viktskattningar senare i graviditeten.

Ultraljudsundersökning
Tidig bestämning av graviditetslängd Ultraljudet utföres abdominellt (utanpå magen) eller vaginalt från cirka 7-8 graviditetsveckor. Kan till exempel utföras vid osäker graviditetslängd.

NUPP-undersökning
CUB -Combined Ultrasound and Biochemistry, (KUB på svenska):
En kombination av ultraljud då man mäter en nackuppklarning (NUPP) hos fostret, samt ett blodprov som ska tas minst en vecka innan ultraljudet utförs. Med hjälp av dessa faktorer räknar vi ut risken för Downs syndrom.

Ultraljudsbarnmorskorna
Ultraljudsbarnmorskorna har alla gedigen erfarenhet av ultraljud och samtliga är certifierade Nupp-undersökare (KUB) vid Kings College i London sedan flera år.

Vi bedriver en kontinuerlig mätning av våra undersökningar, för att säkerställa högsta kvalitet till trygghet för våra patienter. Ultraljudsbarnmorskorna är den enda mottagningen i landet där alla undersökare har passerat Stiftelsen för kvalitetssäkring inom gravidit och fosterdiagnostik revision utan en enda anmärkning.

Läs mer på hemsidan om Ultraljudsbarnmorskorna där du finner mer information om våra undersökningar, priser och kontaktinformation.

Ultraljudsbarnmorskorna
Liljeholmsvägen 30
Stockholm

Tel: 08-519 424 30
Epost: info@ultraljudsbarnmorskorna.se


 


 
 
 
 
 
  Annonser!
 
 
 
Gravid AB.